Ara baixem una mica més abaix i visitem Sud Amèrica!

Jo si pogués m’agradaria poder-me anar a sud Amèrica, perquè els menjars d’allà tenen una pinta…

Mireu quina pinta fa la carn d’Argentina, no us menjaríeu un trosset?

Per què hem elegit la carn? Perquè la gastronomia argentina es destaca per la carn de vedella, el rostit, la graellada (carn i entranyes de vaca cuinades a les brases), a més de les empanades (espècie de pastissos farcits de carn i altres gustos) N’hi ha molts de plats però el que més ens ha agradat ha sigut la carn! Quina bona pinta!

imaatge 1

A molta gent no l’hi agrada el peix cru, (com el sushi) però a Perú fan el millor “Ceviche” del món, sinó em creieu mireu-lo vosaltres mateixos! I per què Ceviche? Perquè és un dels plats mes típics dels països de Sud Amèrica.

El Ceviche s’hi hi pot acompanyar amb diferents menjars, però en Perú s’acompanya amb guarnicions d’arrels bullides com el ”moniato” la ”yuca” molt rares vegades amb blat de moro, llegums, plàtan fregit… Està boníssim!

peru

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s